Özge Samancı
- Tarih (Osmanlı Modernleşme Döneminde Kent ve Yemek Kültürü, İstanbul Mutfağı, Yeme-İçme Mekanlar)
Candan Türkkan
- Gıda ve Sürdürülebilirlik, Alternatif Gıda Ağları, Küresel Gıda Hareketleri, Kent-Kırsal İlişkisi, Tarım Siyasal İktisadı, Liberal Düşüncede ve Kapitalizm Eleştirilerinde Tarım Tartışmaları
Tangör Tan
* Kırsalda çiftçilerin, köylülerin ve kooperatiflerin gastronomideki rolü.
- Eko- gastronomik perspektiften Anadolu'nun yöresel ürünleri ve işleme kültürü.
- Sosyal ve kültürel açıdan yöresel ürünlerin kalitesi.
- Anadolu kırsalında ve Türkiye sınırlarının ötesinde yöresel gıda üretimleri ve tarımsal uygulamaları.
- Yöresel üretimin sürdürülebilirliği