Skip to main content

Ana Sayfa

Tanıtım Filmi

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi

Özyeğin Üniversitesi çatısı altında Alkaş Ailesi tarafından 2013 yılında faaliyete geçen Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi, kariyerine başarılı bir şekilde devam ederken genç yaşta hayatını kaybeden Alp Alkaş’ın anısını yaşatmak, perakende gayrimenkul sektörlerindeki araştırma, eğitim ve yaşam boyu öğrenme ihtiyaçlarına hizmet vermek amacıyla kuruldu.

 

Perakende ve gayrimenkul sektörlerinde tüm dünyadan en iyi pratikleri inceleme şansı veren sağlam bir akademik temelli, Türkiye ve dünyada fark yaratmış duayenlerden öğrenme fırsatıyla birleştirerek Türkiye’nin en rekabetçi sektörlerinde bir ilki gerçekleştiriyor.

 

Sempozyum ve araştırmaların yanı sıra, Ocak 2014’de Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifika Programını başlatan merkez, 9. dönemini tamamlarken 2017 yılından itibaren GYODER iş birliği ile Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programının da 5. dönemini gerçekleştirdi. Her iki programdan ayrı ayrı mezun olan toplam 367 öğrencisi halen sektörde önemli konumlarda görev yapıyor.

Broşür